IVAN DRAČAR I MARIJA VRAJIĆ POBJEDNICI DUVANJSKE DESETKE 2018.

objavljeno u: NOVOSTI | 0

;Start i cilj kružne utrke, na kojoj je nastupilo rekordnih 178 natjecatelja iz 12 europskih država, bio je kod zgrade Općine, a trčalo se tomislavgradskim ulicama.

U uličnoj utrci na 10 km koja se održava pod nazivom “Duvanjska desetka 2018” najbrži su bili Ivan Dračar i Marija Vrajić . 

Ovo je peta po redu Duvanjska ulična utrka na 10 km koju su u subotu organizirali Atletski klub “Puls” iz Tomislavgrada i Općina Tomislavgrad.  Start i cilj kružne utrke, na kojoj je nastupilo rekordnih 178 natjecatelja iz 12 europskih država,  bio je kod zgrade Općine, a trčalo se tomislavgradskim ulicama. 

U konkurenciji atletičara najbrži je bio Ivan Dračar iz Atletskog kluba (AK) Kvarner, drugo mjesto izborio je Tomislavgrađanin Ante Pokrajčić iz škole Jacići, a treće Uroš Gutić iz AK Bosna. 

Kod žena, prvo je mjesto osvojila  Marija Vrajić iz AK Maksimir, druga je bila Tanja Samardžić (AK Moslavina), a treća Radmila Maksimović, članica AK Šibenik. 

U kategoriji najbrži Duvnjak, među atletičarima, prvo je mjesto zauzeo Ante Pokrajčić, drugo Vinko Sliško, a treće Džon Jurič. Među atletičarkama prva je prošla ciljnu ravninu Matilda Šola, druga je bila Vesna Ćavar, a treća Mateja Zorić. 

Održana je i utrka dužine 3,3 km na kojoj je sudjelovalo 64 natjecatelja. Prvi je bio Berin Mušanović, drugo mjesto osvojio je Brane Šatara, a treće Ibrahim Ramić. Kod žena prva je ciljnu ravninu prošla Gabrijela Stanić iz Tomislavgrada, druga je bila Marijana Kovačević , dok je treće vrijeme osvojila Mihaela Buljan iz Tomislavgrada.  

Izvor: FENA

Foto: Ivica Šarac