BUKOVICA: Održana humanitarna akcija “Dobrim za dobro”

BUKOVICA: Održana humanitarna akcija “Dobrim za dobro”

objavljeno u: NOVOSTI | 0

U organizaciji uprave, djelatnika i roditelja učenika Osnovne škole fra Mije Čuića iz Bukovice u prepunom svadbenom salonu Lovre večeras je održana humanitarna akcija “Dobrim za dobro” kojoj se odazvao veliki broj gostiju. Brojni nisu mogli ni sjesti, no svejedno nikome to nije ni zasmetalo. Jer, atmosfera je uistinu bila topla, obiteljska, pozitivna…

Na samome početku održan je prigodni kulturno-zabavni program, nakon čega se pristupilo humanitarnoj tomboli, izvlačenju skoro devedeset vrijednih nagrada (ukupne vrijednosti oko sedam tisuća KM) a sav prihod prikupljen večeras ide za opremanje odjela pedijatrije tomislavgradskoga Doma zdravlja.

Organizatori su u svojoj najavi naveli kako su ugostiteljski objekti, veliki prodajni centri, različiti obrtnici, poduzetnici, glazbenici, dobronamjerni pojedinci i sl. otvorili su svoje srce postavši donatori ove plemenite akcije. Mi smo se večeras u sve ovo uvjerili i sami. Veliko duvanjsko srce dokazalo se i večeras u svome pravom svijetlu. Ovo može samo zajedništvo a OŠ fra Mije Čuića je to pokazala.

Organizatorima pohvala na trudu i čestitka na potpunom uspjehu akcije.